Taller de networking one-to-one a Barcelona

Assistir a un taller formatiu i tenir més de quatre trobades comercials en un sol matí, et sembla impossible? El nostre taller networking està dissenyat perquè puguis connectar amb els teus futurs clients i nous proveïdors!

El nostre taller networking està dissenyat perquè puguis participar en una ludoformació, i conèixer i compartir experiència amb altres empresaris, potencials clients, proveïdors o col·laboradors.
El taller networking one-to-one et permet no només aconseguir contactes o targetes de visita, sinó que volem que connectis amb ells. A més, ho farem d’una manera lúdica, distesa i didàctica. En definitiva, t’ho posem ben fàcil per fer créixer la teva empresa!
Començarem la sessió amb un taller formatiu de format lúdic relacionat amb tècniques de venda, màrqueting i aprofitament de la xarxa de contactes, i seguirem amb networkings one-to-one programats segons interessos comuns o complementaris.

Quan: dijous, 28 novembre, 2019
Lloc: PIMEC Barcelona
Preu soci de PIMEC: 20 € – socis de Micropimec, les dues primeres sessions gratuïtes -€ Preu no soci: 30€ Més informació:
Albert Castelló, departament de màrqueting de PIMEC acastello@pimec.org Tel. 93 496 45 00