I Seminari de la dona

La Comissió Dona i Empresa de PIMEC organitza el proper mes de novembre el I Seminari de la Dona, centrat en l’àmbit de la innovació i internacionalització empresarial, en què es promourà la participació de totes les dones empresàries i directives per tal d’establir un pla d’acció de futur.
Els dies 20 i 21 de novembre de l’any 2018 es va celebrar el I Congrés Internacional de Dona i Empresa de PIMEC a la ciutat de Barcelona, on es va reflexionar, debatre i adoptar solucions de manera transversal per tal de garantir la igualtat de gènere en el món laboral, econòmic i empresarial. Durant el Congrés es va aprofundir al voltant de la bretxa salarial, l’apoderament femení, la innovació i la internacionalització, quatre eixos claus de l´àmbit empresarial per aconseguir la igualtat efectiva entre homes i dones.
El Seminari permetrà identificar línies de treball transversals que permetin promoure el compliment de les conclusions adoptades en l´àmbit de la innovació i de la internacionalització.

Lloc: Palau Reial de Pedralbes ( Avinguda Diagonal, 686, 08034 Barcelona)
Data: divendres, 15 novembre, 2019 – 09:15 a 14:00
Més informació: Itziar Ruedas – iruedas@pimec.org

Informació proporcionada per PIMEC