Inici | Contacte 28-01-2021

LLOTJA DE REUS

LLOTJA DE REUS

 

La Llotja representa l'actualització del privilegi del Rei Jaume II, que el 22 de Febrer de 1309, concedia a Reus la facultat de celebrar un mercat cada dilluns a la ciutat.

Ha estat també la institucionalització d'una tasca que durant anys ha persistit entre els comerciants, corredors de comerç, d'una ampla zona de les nostres comarques, que es retrobaven a la plaça del Mercadal primer i a la plaça de Prim més tard, per realitzar les seves  transaccions comercials, d'on surten els preus de referència que desprès són propagats arreu del món.

El col·legi Oficial d'Agents Comercials, conjuntament amb la Cambra dins del marc del mercat del dilluns facilita els preus de cotització de la Llotja de Reus, aquestes cotitzacions, dictant normes per la normalització i estandardització dels productes facilita les transaccions sense presència física de la mercaderia.

Tots els Agents Comercials que ho desitgin rebran puntualment tots els dilluns, per correu electrònic, el full de preu de la Llotja de Reus.

 


Col·legi Oficial dAgents Comercials de Reus
C/Boule núm 2 - 4ª planta C.P.43201 Reus
Telèfon: 977 314 162 -
reus@agentscomercials.cat; coacreus@coacreus.cat

Horari del Col·legi dAgents Comercials 

De dilluns a divendres de 16:00h a 19:30h 
Si desitjeu ser atesos fora daquest envieu mail demanat hora i concertarem visita del Col·legi dAgents Comercials

 

mussara.com - pagines web comerços electronics
PIMEC  nl Els preus de la llotja de reus sellmaster
 
What do you want to do ?
New mail
web realizada por mussara.com