Inici | Contacte 24-04-2019

ATA celebra que hisenda augmenti l'import a ajornar sense aval a autònoms

 

 ATA celebra que hisenda augmenti l'import a ajornar sense aval a autònoms

Els autònoms podran sol·licitar el fraccionament del pagament dels seus deutes tributaris sense necessitat d'aportar garanties per a la seva concessió, a més s'ha ampliat el límit des dels 18.000 € actuals als 30.000 €. La Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms, ATA, considera que aquesta nova mesura duplicarà les concessions d'aquests ajornaments i arribarà a 50.000 autònoms (dels 25.000 actuals) al no ser necessari aportar garanties. 

Si bé és cert, perquè Hisenda concedeixi aquest ajornament és imprescindible demostrar que hi ha dificultats econòmiques financeres que així ho justifiquin. Tot i que no hi ha límit per demanar l'ajornament, si es distingeix entre deutes inferiors a 30.000 €, per a les quals no s'exigeix ​​cap aval, i les que superen aquesta quantitat, en què caldrà presentar garanties en forma d'aval bancari, garantia hipotecàries o assegurança de caució. Tot això facilitarà les sol·licituds d'ajornament i pot fer-se d'una forma més àgil i senzilla evitant trastorns i despeses de sol·licitud d'avals i garanties. 

Per Lorenzo Amor, president d'Ata, (és oxigen en vena per als autònoms i empresaris que facilita liquidar els seus impostos amb Hisenda sense necessitat d'impagaments i recàrrecs). Per ATA, Hisenda hauria també augmentar el període d'amortització dels terminis de pagament a 30 mesos. (És un autèntica "segona oportunitat" ja que pot permetre fer front a la deutes amb Hisenda d'una forma ajornada i mes lleugera), tal com afirma Lorenzo Amor


Col·legi Oficial dAgents Comercials de Reus
C/Boule núm 2 - 4ª planta C.P.43201 Reus
Telèfon: 977 314 162 -
reus@agentscomercials.cat; coacreus@coacreus.cat

Horari del Col·legi dAgents Comercials 

De dilluns a divendres de 16:00h a 19:30h 
Si desitjeu ser atesos fora daquest envieu mail demanat hora i concertarem visita del Col·legi dAgents Comercials

 

mussara.com - pagines web comerços electronics
PIMEC  nl Els preus de la llotja de reus sellmaster
web realizada por mussara.com